MEIKKITAITEILIJA-MASKEERAAJA-STYLISTI-HIUSMUOTOILIJA

Hinta: 2.900€
(varausmaksu 500€)

1.2.2018 - 30.4.2018 Helsinki/Turku
1.9.2018-30.11.2018 Helsinki/Turku
1.2.2019 - 30.6.2019 Helsinki/Turku
1.9.2019 - 30.11.2019 Helsinki/Turku

Hinta: 2.500€
(varausmaksu 500 €)

1.5.2018-30.6.2018 Helsinki
1.7.2018-31.8.2018 Helsinki
1.9.2018-30.10.2018 Helsinki

Hinta: 3.900€
(varausmaksu 500€)

1.2.2018 - 30.6.2018 Helsinki/Turku
1.9.2018 - 30.1.2019 Helsinki/Turku

Hinta: 1.250€
(varausmaksu 250 €)

2.5. - 30.5.2018 Turku, päivälinja
1.6. - 30.6.2018 Helsinki, päivälinja

Hinta: 3.900€
(varausmaksu 500€)

1.2.2018 - 30.6.2018 Helsinki/Turku
1.9.2018 - 30.1.2019 Helsinki/Turku
1.2.2019 - 30.6.2019 Helsinki/Turku
1.9.2019 - 30.1.2020 Helsinki/Turku

Hinta: 1.250 €
(varausmaksu 250 €)

2.5.-30.5.2018 Turku, iltalinja
1.12.2018-31.1.2019 Helsinki/Turku
2.5.2019-30.5.2019 Helsinki/Turku

MEIKKITAITEILIJA-HIUSMUOTOILIJA-MASKEERAAJA - 5 kk

Meikkitaiteilija-hiusmuotoilija-maskeeraaja koulutusohjelman kesto on 5 kuukautta. Koulutusohjelma järjestetään Turussa ja Helsingissä kaksi kertaa vuodessa: syksyllä (syyskuu-tammikuu) ja keväällä (helmikuu-kesäkuu).

Jos sinua kiehtoo elokuvien, teatterin, baletin ja oopperan vauhdikas maailma, 
olet kiinnostunut body paintingistä, isojen maskeeraushahmojen luomisesta ja haluat näyttää luovuuden töissäsi.
 Suosittelemme valitsemaan Meikkitaiteija-Maskeeraaja koulutusohjelman, 
jossa syvennyt maskeerauksen maailmaan meikkausopintojen ohella. Lisäksi hiusmuotoilujaksolla opit tekemään kampauksia.

Mikäli olet jo ammatiltasi Meikkitaiteilija, voit halutessasi suorittaa 1 kk Maskeerajaopinnot täydennyskoulutuksena.

Koulutusohjelman hintaan sisältyy:

* lähiopetusta 25 opetustuntia/viikko, useita työharjoittelumahdollisuuksia, Riitta Vaaran "Meikki itselle ja ammatiksi" oppikirja (arvo 81 €), laadukas 18-osainen Duroy meikkisivellin ja -välineistösetti, 10 kpl loppukokeiden valokuvaukset ja kaksikielinen suomi-englanti koulutodistus arvosanoineen (make-up artist certificate) sekä meikkitaiteilija-hiusmuotoilija-maskeeraaja koulutukseen osallistumistodistus (diplomi).

MEIKKITAITEILIJA-HIUSMUOTOILIJA-STYLISTI - 5 kk

Meikkitaiteilija-hiusmuotoilija-stylisti koulutusohjelman kesto on 5 kuukautta. Koulutusohjelma järjestetään Helsingissä ja Turussa kaksi kertaa vuodessa: syksyllä (syyskuu-tammikuu) ja keväällä (helmikuu-kesäkuu).

Mikäli olet kiinnostunut muodista, asuista ja vaatetuksesta, niin Meikkitaiteilija-Hiusmuotoilija-Stylisti koulutus vastaa paremmin sinun tarpeitasi, koska meikkaajan perusopintojen lisäksi 
stylistijakso syventää asujen, vartalo-opin, väriopin ja vaatettamisen ihmeelliseen maailmaan. Lisäksi hiusmuotoilujaksolla opit tekemään kampauksia.

Mikäli olet jo ammatiltasi Meikkitaiteilija, voit halutessasi suorittaa 1 kk Stylistiopinnot täydennyskoulutuksena.


Koulutusohjelman hintaan sisältyy:

* lähiopetusta 25 opetustuntia/viikko, useita työharjoittelumahdollisuuksia, Riitta Vaaran "Meikki itselle ja ammatiksi" oppikirja (arvo 81 €), laadukas 18-osainen Duroy meikkisivellin ja -välineistösetti, 10 kpl loppukokeiden valokuvaukset ja kaksikielinen suomi-englanti koulutodistus arvosanoineen (make-up artist and stylist certificate) sekä meikkitaiteilija-hiusmuotoilija-stylisti koulutukseen osallistumistodistus (diplomi).MEIKKITAITEILIJA-Hiusmuotoilija - 3 kk

Meikkitaiteilija-hiusmuotoilija koulutusohjelman kesto on 3 kuukautta. Koulutusohjelma järjestetään Turussa ja Helsingissä kaksi kertaa vuodessa syksyllä (syyskuu-marraskuu) ja keväällä (helmikuu-huhtikuu).

Meikkitaiteilijolta kysytään usein, voiko hän samalla sekä meikata asiakkaan että tehdä asiakkaalle kampauksen. Mikäli olet ammatiltasi jo Meikkitaiteilija, voit halutessasi suorittaa Hiusmuotoilijan opinnot (1 kk). Meikkitaiteilija-Hiusmuotoilija on haluttu osaaja, jolla työtilaisuuksia riittää. Meikkitaiteilija osaa laatia juhlameikit, päivämeikit, häämeikit, iltameikit ja lavameikit. Hiusmuotoilija osaa laatia asiakkaalle erilaisia kampauksia, banaaninutturoita, lettejä ja kiharoita. Hiusmuotoilija tuntee kampaamoalan hiustuoteet ja pystyy myös työskennellä hiuskosmetiikan myynti- ja esittelytehtävissä.

Koulutusohjelman hintaan sisältyy:

* lähiopetusta 25 opetustuntia/viikko, työharjoittelumahdollisuudet, Riitta Vaaran "Meikki itselle ja ammatiksi" oppikirja (arvo 81 €), laadukas 18-osainen Duroy meikkisivellin ja -välineistösetti, 7 kpl loppukokeiden valokuvaukset, kaksikielinen suomi-englanti koulutodistus arvosanoineen (make-up artist certificate) sekä meikkitaiteilija-hiusmuotoilija koulutukseen osallistumistodistuksen (diplomi).


MEIKKITAITEILIJA INTENSIIVIKOULUTUS - 2 KK

Meikkitaiteilija intentiivikoulutuksen (2 kk) hintaan sisältyy:

lähiopetusta 25 opetustuntia/viikko, työharjoittelumahdollisuudet, Riitta Vaaran
"Meikki itselle ja ammatiksi" oppikirja (arvo 81 €), laadukas 18-osainen Duroy meikkisivellin ja -välineistösetti ja meikkitaiteilija koulutukseen osallistumistodistus (diplomi).

HUOM! Ei sisällä loppukokeiden valokuvauksia tai kaksikielistä suomi-englanti koulutodistusta arvosanoineen (make-up artist certificate).

Koulutuksemme on osaamistasi täydentävää tai sinua kokonaan uuteen ammattiin valmistavaa koulutusta.

Yksityisestä meikkikoulustamme voit erikoistua meikkausopintojen lisäksi
 halutessasi joko maskeeraajan, stylistin tai hiusmuotoilijan ammattiin. Voit valita näistä koulutusohjelmistamme sinulle sopivimman.

OPETUSSUUNNITELMAMME on jaettu opintojaksoihin kauneusmeikit, juhlameikit, hiusmuotoilujakso, muoti/trendimeikit, kuvausmeikit, näytösmeikit, vuosilukumeikit ja maskeeraus jakso / stylisti jakso, jolloin oppilaan on helpompi hahmottaa koulutuksen kulkua. Opetussuunnitelman mukaiseesti opettajamme pystyvät seuramaan tehokkaasti ja yksilöllisesti jokaisen oppilaan ammatillista kehitystä ja oppilaan omia vahvuusalueita työelämää ajatellen.


OPETTAJAMME ovat alan tunnustettuja ja kysyttyjä huippuammattilaisia, joilla on pitkä kokemus ja erittäin vahva ammattitaito monipuolisista kauneusalan työtehtävistä.


AMMATTILAISKOSMETIIKKA. Style Academy käyttää koulutuksissaan ammattilaisten käyttämiä meikkisarjoja mm. BenNye, Graftobian, Make Up Factory, Kryolan, Mehron ja Grimas, ammattilaisten hiustuotesarjoja mm. Balmain Paris, DS (tuoksuton ja vegaaninen) ja ammattilaisten Duroy meikkisiveltimiä.


TYÖHARJOITTELUT. Koulutuksen aikana oppilaamme käyvät työharjoitteluissa ja näin tutustuvat/valmistautuvat meikkaajan tai maskeeraajan työelämää varten.
 Style Academyn kautta pääset mukaan näkemään ja kokemaan paljon mielenkiintoisia asioita.

TODISTUS. Koulusta valmistuneet oppilaat saavat suomenkielisen ja englanninkielisen koulutodistuksen ja diplomin, jolla voit hakea töitä Suomesta tai ulkomailta.


TYÖPAIKAT. Style Academy koulusta valmistuneet voivat työskennellä esimerkiksi kosmetiikkayrityksissä myynnin, markkinoinnin, tuote-esittelyn tai meikkauksen parissa, maskeeraajina teattereissa tai elokuva-alalla, kauneushoitoloissa asiakaspalvelutehtävissä tai yrittäjinä.

Hanki itsellesi ammatti, jossa yksikään päivä ei ole edellisen kaltainen. Kädentaitoja, yrittäjyyttä, muotia ja kauneutta - Style Academy kouluttaa alan todelliset ammattilaiset, joille on kysyntää. Koulutusohjelmamme tarkastetaan aktiivisesti vastaamaan alan jatkuvaa kysyntää.
Hae Style Academyyn ja tule opiskelemaan itsellesi ammatti kosmetiikka-alalle!

KOULUUN HAKEMINEN JA PERUUTUSEHDOT

Opiskelijaksi hakeutuva lähettää nettihakemuksen kouluun, jonka jälkeen jokainen opiskelijakandidaatti haastatellaan henkilökohtaisesti alalle soveltuvuuden varmistamiseksi. Hakemuksen ja henkilökohtaisen haastattelun perusteella opiskelijalle myönnetään mahdollinen opiskelijapaikka. Samalla opiskeija saa kirjallisen valintapäätöksen kouluun.

Valintapäätöksen jälkeen opiskelijalle lähetetään varausmaksu (250 € / 500 €), jonka suorittamalla oppilas vahvistaa ja vastaanottaa saamansa opiskelijapaikan. Varausmaksu on sitova. Varausmaksu vähennetään koulutuksen loppusummasta.

Varausmaksu sisältää mm. oppilaan haastattelukustannukset, matkakustannukset haastattelupaikalle, meikkitarviketilaukset ja tulevan koulutuksen henkilöstökustannukset, jotka koulu maksaa joka tapauksessa.

Mikäli oppilas haluaa siirtää opiskelun aloitusta, se on täysin mahdollista seuraavana lukukautena tai lukuvuotena.

Mikäli oppilas haluaa kokonaan peruuttaa opiskelupaikkansa, niin koulu ei tässä tapauksessa palauta varausmaksua.