MEIKKITAITEILIJA-MASKEERAAJA-STYLISTI-HIUSMUOTOILIJA

Hinta: 2.900€
(varausmaksu 500€)

Turku / Helsinki / Tampere
1.3.2019 - 31.5.2019

Hinta: 1.250€
(varausmaksu 500 €)

Turku / Helsinki / Tampere
1.4.-28.4.2019

Hinta: 3.900€
(varausmaksu 500€)

Turku / Helsinki / Tampere
1.3.2019 - 30.6.2019

Hinta: 1.250€
(varausmaksu 500 €)

Turku / Helsinki / Tampere
29.4.-31.5.2019

Hinta: 2.500€
(varausmaksu 500€)

Turku / Helsinki / Tampere
1.3.2019 - 28.4.2019

Hinta: 1.250 €
(varausmaksu 500 €)

Turku / Helsinki / Tampere
29.4.2019-31.5.2019

MEIKKITAITEILIJA-Hiusmuotoilija - 3 kk

Meikkitaiteilija-hiusmuotoilija koulutusohjelman kesto on 3 kuukautta. Koulutusohjelma järjestetään kolme kertaa vuodessa syksyllä (syyskuu-marraskuu), keväällä (helmikuu-huhtikuu) ja kesällä (kesä-elokuu).

Meikkitaiteilijolta kysytään usein, voiko hän samalla sekä meikata asiakkaan että tehdä asiakkaalle kampauksen. Mikäli olet ammatiltasi jo Meikkitaiteilija, voit halutessasi suorittaa Hiusmuotoilijan opinnot (1 kk). Meikkitaiteilija-Hiusmuotoilija on haluttu osaaja, jolla työtilaisuuksia riittää. Meikkitaiteilija osaa laatia juhlameikit, päivämeikit, häämeikit, iltameikit ja lavameikit. Hiusmuotoilija osaa laatia asiakkaalle erilaisia kampauksia, banaaninutturoita, lettejä ja kiharoita. Hiusmuotoilija tuntee kampaamoalan hiustuoteet ja pystyy myös työskennellä hiuskosmetiikan myynti- ja esittelytehtävissä.

Koulutusohjelman hintaan sisältyy:

* lähiopetusta 25 opetustuntia/viikko, työharjoittelumahdollisuuksia, Riitta Vaaran "Meikki itselle ja ammatiksi" oppikirja (arvo 81,75 €), laadukas 18-osainen Duroy meikkisivellin ja -välineistösetti, 7 kpl loppukokeiden valokuvaukset, kaksikielinen suomi-englanti koulutodistus arvosanoineen (make-up artist certificate) sekä meikkitaiteilija-hiusmuotoilija koulutukseen osallistumistodistuksen (diplomi).


MEIKKITAITEILIJA-HIUSMUOTOILIJA-MASKEERAAJA - 4 kk

Meikkitaiteilija-hiusmuotoilija-maskeeraaja koulutusohjelman kesto on 4 kuukautta. Koulutusohjelma järjestetään kaksi kertaa vuodessa: syksyllä (syyskuu-joulukuu) ja keväällä (helmikuu-toukokuu).

KAUNEUSMEIKKAUS JAKSO. Meikkitaiteilija perusjakson aikana opit tekemään kauneusmeikkejä.

Meikkitaiteilija osaa meikata mm. juhlameikit, päivämeikit, häämeikit, iltameikit ja lavameikit.

HIUSMUOTOILU JAKSO. Hiusmuotoilun jaksolla opit tekemään meikkeihin sopivia kampauksia ja opit hiustenmuotoilutekniikat. Osaat tehdä esimerkiksi häämeikkauksen ja hääkampauksen tai 1980-luvun meikkauksen ja kampauksen asiakkaalle.

Hiusmuotoilija osaa laatia asiakkaalle erilaisia kampauksia, banaaninutturoita, lettejä ja kiharoita. Hiusmuotoilija tuntee kampaamoalan hiustuoteet ja pystyy myös työskennellä hiuskosmetiikan myynti- ja esittelytehtävissä.

MASKEERAUS JAKSO. Maskeeraus jakson aikana syvennyt maskeerauksen maailmaan. Opit tekemään body paintingiä ja isoja maskeeraushahmoja. Saat opastusta elokuvien, teatterin, baletin ja oopperan maskeerauksista. Tunnet erikoisefektit. Osaat tehdä vanhennoksia, opit kiinnittämään parta- ja viiksikarvoja, osaat maskeerata naisen mieheksi ja miehen naiseksi. Osaat maskeerata haavoja, ruhjeita, vammoja ja mustelmia.


Koulutusohjelman hintaan sisältyy:

* Lähiopetusta 25 opetustuntia/viikko, useita työharjoittelumahdollisuuksia, Riitta Vaaran "Meikki itselle ja ammatiksi" oppikirja (arvo 81,75 €), laadukas 18-osainen Duroy meikkisivellin ja -välineistösetti, muu koulusta jaettava opetusmateriaali, 10 kpl loppukokeiden valokuvaukset, kaksikielinen suomi-englanti koulutodistus arvosanoineen (make-up artist certificate) sekä meikkitaiteilija-hiusmuotoilija-maskeeraaja koulutukseen osallistumistodistus (diplomi).MEIKKITAITEILIJA-HIUSMUOTOILIJA-MASKEERAAJA-STYLISTI - 5 kk

Meikkitaiteilija-hiusmuotoilija-maskeeraaja-stylisti on kauneusalan todellinen moniosaaja. Koulutusohjelman kesto on 5 kuukautta. Koulutusohjelma järjestetään kaksi kertaa vuodessa: syksyllä (syyskuu-tammikuu) ja keväällä (helmikuu-kesäkuu).

KAUNEUSMEIKKAUS JAKSO. Meikkitaiteilija perusjakson aikana opit tekemään kauneusmeikkejä.

Meikkitaiteilija osaa meikata mm. juhlameikit, päivämeikit, häämeikit, iltameikit ja lavameikit.

HIUSMUOTOILU JAKSO. Hiusmuotoilun jaksolla opit tekemään meikkeihin sopivia kampauksia ja opit hiustenmuotoilutekniikat. Osaat tehdä esimerkiksi häämeikkauksen ja hääkampauksen tai 1980-luvun meikin ja kampauksen asiakkaalle.

Hiusmuotoilija osaa laatia asiakkaalle erilaisia kampauksia, banaaninutturoita, lettejä ja kiharoita. Hiusmuotoilija tuntee
kampaamoalan hiustuoteet ja pystyy myös työskennellä hiuskosmetiikan myynti- ja esittelytehtävissä.

MASKEERAUS JAKSO. Maskeeraus jakson aikana syvennyt maskeerauksen maailmaan. Opit tekemään body paintingiä ja isoja maskeeraushahmoja. Saat opastusta elokuvien, teatterin, baletin ja oopperan maskeerauksista. Tunnet erikoisefektit. Osaat tehdä vanhennoksia, opit kiinnittämään parta- ja viiksikarvoja, osaat maskeerata naisen mieheksi ja miehen naiseksi. Osaat maskeerata haavoja, ruhjeita, vammoja ja mustelmia.

STYLISTI JAKSO. Stylisti jakson aikana syvennyt muodin, vaatteiden, asujen ja asusteiden maailmaan. Meikkaajan perusopintojen lisäksi 
stylistijakso syventää asujen, vartalo-opin, väriopin ja vaatettamisen ihmeelliseen maailmaan. Osaat sekä meikata että stailata asiakkaan.

Koulutusohjelman hintaan sisältyy:

* Lähiopetusta 25 opetustuntia/viikko, useita työharjoittelumahdollisuuksia, Riitta Vaaran "Meikki itselle ja ammatiksi" oppikirja (arvo 81,75 €), "Luovaa kasvomaalausta" oppikirja, laadukas 18-osainen Duroy meikkisivellin ja -välineistösetti, tupeerauskampa, muu koulusta jaettava opetusmateriaali, 10 kpl loppukokeiden valokuvaukset, kaksikielinen suomi-englanti koulutodistus arvosanoineen (make-up artist and stylist certificate) sekä meikkitaiteilija-hiusmuotoilija-maskeeraaja-stylisti koulutuksen osallistumistodistus (diplomi).

HIUSMUOTOILIJA - 1 KK

HIUSMUOTOILIJA intensiivikoulutus järjestetään kaksi kertaa vuodessa: lokakuussa ja maaliskuussa. Opetus on joko päiväopetusta klo 10-15 tai iltaopetusta klo 16-21 oppilaidemme toiveiden mukaisesti. Hiusmuotoilija osaa erilaiset hiustenkäsittelytekniikat ja osaa tehdä asiakkaille erilaisia kampauksia.

Hiusmuotoilija intentiivikoulutuksen (1 kk) hintaan sisältyy:

* Lähiopetusta 25 opetustuntia/viikko,

* Työharjoittelua esim. pikakampauksia asiakkaille

* Oppikirja: "Hair Bible"

* Tupeerauskampa

* Hiusmuotoilija koulutuksen osallistumistodistus (diplomi).


HUOM! Ei sisällä loppukokeiden valokuvauksia tai kaksikielistä suomi-englanti koulutodistusta arvosanoineen (make-up artist certificate).

STYLISTI - 1 KK

Stylisti intensiivikoulutuksen kesto on 1 kk. Stylisti koulutus järjestetään kaksi kertaa vuodessa: toukokuussa ja marraskuussa. Opetus on päiväopetusta klo 10-15. Stylisti on puvustamisen mestari. Suosittelemme stylistikoulutusta meikkitaiteilijoille, jotka haluavat täydentää osaamistaan muodin, muotinäytösten, vaatetuksen, värioppien, ja asusteiden maailmassa.


Stylisti intentiivikoulutukseen (1 kk) hintaan sisältyy:

* Lähiopetusta 25 opetustuntia/viikko

* Style Academyn opetusmateriaalit

* Työharjoittelumahdollisuuksia (esim. muotinäytökset)

* Stylisti koulutuksen osallistumistodistus (diplomi)

MASKEERAAJA - 1 KK

Maskeeraaja intensiivikoulutuksen kesto on 1 kk. Opetus on joko päiväopetusta klo 10-15 tai iltaopetusta klo 16-21. Maskeeraaja hallitsee erilaiset erikoisefektit. Maskeeraaja on kiinnostunut teatterin, baletin, oopperan ja elokuvien vauhdikkaasta maailmasta. Maskeeraaja osaa maskeerata vanhennoksia, haavoja, ruhjeita, mustelmia ja arpia. Maskeeraaja osaa kiinnittää kaljun ja osaa kiinnittää parta- tai viiksikarvoja. Maskeeraaja osaa tehdä body paintingia ja osaa maskeerata isoja hahmoja. Suosittelemme maskeeraaja koulutusta meikkitaiteilijoille, jotka haluavat täydentää osaamistaan teatterin, oopperan, elokuvien ja baletin maailmassa.

Maskeeraaja intensiivikoulutukseen (1 kk) hintaan sisältyy:

* Lähiopetusta 25 opetustuntia/viikko

* Oppikirja: "Luovaa kasvomaalausta"

* Työharjoittelumahdollisuuksia (esim. Linnanmäki, ensiavun SM-kilpailut)

* Maskeeraaja koulutuksen osallistumistodistus (diplomi)

Koulutuksemme on osaamistasi täydentävää tai sinua kokonaan uuteen ammattiin valmistavaa koulutusta.

Yksityisestä meikkikoulustamme voit erikoistua meikkausopintojen lisäksi
 halutessasi joko maskeeraajan, stylistin tai hiusmuotoilijan ammattiin. Voit valita näistä koulutusohjelmistamme sinulle sopivimman.

OPETUSSUUNNITELMAMME on jaettu opintojaksoihin kauneusmeikit, juhlameikit, hiusmuotoilujakso, muoti/trendimeikit, kuvausmeikit, näytösmeikit, vuosilukumeikit ja maskeeraus jakso / stylisti jakso, jolloin oppilaan on helpompi hahmottaa koulutuksen kulkua. Opetussuunnitelman mukaiseesti opettajamme pystyvät seuramaan tehokkaasti ja yksilöllisesti jokaisen oppilaan ammatillista kehitystä ja oppilaan omia vahvuusalueita työelämää ajatellen.


OPETTAJAMME ovat alan tunnustettuja ja kysyttyjä huippuammattilaisia, joilla on pitkä kokemus ja erittäin vahva ammattitaito monipuolisista kauneusalan työtehtävistä.


AMMATTILAISKOSMETIIKKA. Style Academy käyttää koulutuksissaan ammattilaisten käyttämiä meikkisarjoja mm. BenNye, Graftobian, Make Up Factory, Kryolan, Mehron ja Grimas, ammattilaisten hiustuotesarjoja mm. Balmain Paris, DS (tuoksuton ja vegaaninen) ja ammattilaisten Duroy meikkisiveltimiä.


TYÖHARJOITTELUT. Koulutuksen aikana oppilaamme käyvät työharjoitteluissa ja näin tutustuvat/valmistautuvat meikkaajan tai maskeeraajan työelämää varten.
 Style Academyn kautta pääset mukaan näkemään ja kokemaan paljon mielenkiintoisia asioita.

TODISTUS. Koulusta valmistuneet oppilaat saavat suomenkielisen ja englanninkielisen koulutodistuksen ja diplomin, jolla voit hakea töitä Suomesta tai ulkomailta.


TYÖPAIKAT. Style Academy koulusta valmistuneet voivat työskennellä esimerkiksi kosmetiikkayrityksissä myynnin, markkinoinnin, tuote-esittelyn tai meikkauksen parissa, maskeeraajina teattereissa tai elokuva-alalla, kauneushoitoloissa asiakaspalvelutehtävissä tai yrittäjinä.

Hanki itsellesi ammatti, jossa yksikään päivä ei ole edellisen kaltainen. Kädentaitoja, yrittäjyyttä, muotia ja kauneutta - Style Academy kouluttaa alan todelliset ammattilaiset, joille on kysyntää. Koulutusohjelmamme tarkastetaan aktiivisesti vastaamaan alan jatkuvaa kysyntää.
Hae Style Academyyn ja tule opiskelemaan itsellesi ammatti kosmetiikka-alalle!

KOULUUN HAKEMINEN JA PERUUTUSEHDOT

Opiskelijaksi hakeutuva lähettää nettihakemuksen kouluun, jonka jälkeen jokainen opiskelijakandidaatti haastatellaan henkilökohtaisesti alalle soveltuvuuden varmistamiseksi. Hakemuksen ja henkilökohtaisen haastattelun perusteella opiskelijalle myönnetään mahdollinen opiskelijapaikka. Samalla opiskeija saa kirjallisen valintapäätöksen kouluun.

Valintapäätöksen jälkeen opiskelijalle lähetetään VARAUSMAKSU (500 €), jonka suorittamalla oppilas VAHVISTAA ja vastaanottaa saamansa opiskelijapaikan. Varausmaksu on SITOVA. Varausmaksu vähennetään koulutuksen loppusummasta.

Varausmaksu sisältää mm. oppilaan haastattelukustannukset, matkakustannukset haastattelupaikalle, meikkitarviketilaukset, oppikirjatilaukset, tulevan koulutuksen henkilöstökustannukset ja koulun toimitilojen vuokrakustannukset, jotka koulu maksaa joka tapauksessa.

Mikäli oppilas haluaa siirtää opiskelun aloitusta, se on täysin mahdollista seuraavana lukukautena tai lukuvuotena.

Mikäli oppilas haluaa kokonaan peruuttaa opiskelupaikkansa, niin koulu ei tässä tapauksessa palauta varausmaksua.